Wat hebben wij jou te bieden?

Je komt terecht in een leuke, maatschappelijk betrokken organisatie met vakbekwame en gedreven collega’s. Onze arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld. De Brabantse omgevingsdiensten vallen onder de CAO Samenwerkende Gemeentelijke Organisaties. Naast een boeiende werkomgeving en je salaris ontvang je een persoonlijk Individueel keuzebudget (IKB) ter hoogte van 17,05% van je salaris. Dit kun je onder andere gebruiken om extra verlof te kopen of om je woon-werkverkeer fiscaal aantrekkelijk te laten vergoeden. Ook hebben we een paar specifieke regelingen, zoals:

  • Een 36 urige werkweek met mogelijkheden je werk flexibel in te delen
  • Korting op collectieve verzekeringen
  • Een pensioenregeling bij het ABP
  • Gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof

Ontwikkeling en opleiding

Er heerst een informele werksfeer waarin collega’s elkaar snel kunnen vinden, leren kennen en helpen. Omdat het werkveld heel divers en specialistisch is en continu in ontwikkeling is, ligt de focus op innovatie. Er wordt dan ook veel geïnvesteerd in scholing en ontwikkeling.

Balans werk & privé

We vinden de balans tussen werk en privé erg belangrijk. Flexibele invulling van je werktijden is dan ook geen probleem. Want als jij goed in je vel zit, kunnen we gezamenlijk meer bereiken. Doordat we zoveel mogelijk digitaal werken, kun je locatie- en tijdsonafhankelijk werken.

Werk mee aan een schoon en veilig Brabant!

Bekijk alle vacatures Of neem contact met ons op

Werk mee aan een schoon en veilig Brabant!

Bekijk alle vacatures Of neem contact met ons op

Maak kennis met uw Brabantse omgevingsdiensten

Logo OMWB
Logo ODBN
Logo ODZOB
Logo OMWB

De OMWB in Tilburg is hèt expertisecentrum voor veiligheid rondom zware risicovolle bedrijven die werken met gevaarlijke stoffen, externe veiligheid en vuurwerk.

Logo ODBN

De ODBN in Den Bosch onderscheidt zich door haar specialistische kennis op het vlak van natuur en agrarische ontwikkelingen. Belangrijk, in een gebied met de hoogste veedichtheid in Nederland.

Logo ODZOB

Water voorziet in diverse behoeften: om te drinken, in te zwemmen of om industriële producten te maken. De ODZOB in Eindhoven is de specialist waar het gaat om schoon en veilig grondwater en zwemwater in Brabant.