Draag jij ook een steentje bij aan een goede leefomgeving?

Iedere collega bij de Brabantse omgevingsdiensten draagt met zijn of haar werk bij aan een schoon, veilig en leefbaar Brabant. Of het nou gaat om de ondersteuning van projecten, zorgen voor facilitaire voorzieningen of bijvoorbeeld personele processen. Bedrijfsvoering is de verzamelnaam voor alle ondersteunende functies die zorgen dat de medewerkers in het primaire proces (vergunningverlening, toezicht en handhaving) hun werk goed kunnen doen.

Het gaat daarbij om vacatures gerelateerd aan financiën, HRM, communicatie, facilitaire dienstverlening, ICT en administratieve ondersteuning. Allemaal beroepen die onmisbaar zijn en vragen om proactieve, betrokken en geïnteresseerde mensen, die het milieu een warm hart toe dragen.

Werk mee aan een schoon en veilig Brabant!

Bekijk alle vacatures Of neem contact met ons op

Werk mee aan een schoon en veilig Brabant!

Bekijk alle vacatures Of neem contact met ons op

Grote diversiteit bij toezicht flora en fauna

Judith Coenen is toezichthouder beschermde flora en fauna bij de Omgevingsdienst Brabant Noord. Ze vertelt dat juist de diversiteit binnen haar werk haar erg motiveert. ‘Ook zie ik van dichtbij een grote diversiteit aan dier- en plant soorten, die elkaar nodig hebben om te kunnen voortbestaan. Het behoud van de diversiteit is belangrijk om de ecologie in balans te houden. Ik vind het erg belangrijk om daar een bijdrage aan te kunnen leveren.’

Opgeleid tot toezichthouder

Marie-José Vereydt is Toezichthouder in opleiding (TIO) bij de ODBN. Vanuit een andere achtergrond is ze ingestroomd naar de functie van Toezichthouder, waarbij ze naast haar werk een jaar lang een interne opleiding heeft gevolgd. Ze is super enthousiast over het vakgebied: ‘De boeren waar ik kom zijn ontzettend trots op hun bedrijf. Dat is mooi om te zien. Het werk is afwisselend, heeft diepgang en biedt veel contact met mensen. Daarom vind ik het zo leuk!’

Maak kennis met uw Brabantse omgevingsdiensten

Logo OMWB
Logo ODBN
Logo ODZOB
Logo OMWB

De OMWB in Tilburg is hèt expertisecentrum voor veiligheid rondom zware risicovolle bedrijven die werken met gevaarlijke stoffen, externe veiligheid en vuurwerk.

Logo ODBN

De ODBN in Den Bosch onderscheidt zich door haar specialistische kennis op het vlak van natuur en agrarische ontwikkelingen. Belangrijk, in een gebied met de hoogste veedichtheid in Nederland.

Logo ODZOB

Water voorziet in diverse behoeften: om te drinken, in te zwemmen of om industriële producten te maken. De ODZOB in Eindhoven is de specialist waar het gaat om schoon en veilig grondwater en zwemwater in Brabant.