Colofon

De website www.werkenbijbrabantseomgevingsdiensten.nl is een uitgave van de omgevingsdiensten in Brabant: de ODZOB, de OMWB en de ODBN. Vormgeving: Kimmic concept & design. Technische realisatie: Diversus.

Fotografie

Deze website maakt gebruik van eigen materiaal en van aangekochte stockfotografie van onder meer Shutterstock.com. Daarnaast zijn er beelden gebruikt van Bettie Derrikx (pagina vergunningen) en Peter de Koning. De foto’s van Peter de Koning staan onder meer op de pagina vergunningen, vacatures, specialisten en de pagina van de ODZOB.

Redactie

Deze website wordt onderhouden door Omgevingsdienst Brabant-Noord, de ODBN. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met team Recruitment via 06 42061306 of recruitment@odbn.nl.

Werk mee aan een schoon en veilig Brabant!

Bekijk alle vacatures Of neem contact met ons op

Werk mee aan een schoon en veilig Brabant!

Bekijk alle vacatures Of neem contact met ons op
Logo OMWB
Logo ODBN
Logo ODZOB
Logo OMWB

De OMWB in Tilburg is hèt expertisecentrum voor veiligheid rondom zware risicovolle bedrijven die werken met gevaarlijke stoffen, externe veiligheid en vuurwerk.

Logo ODBN

De ODBN in Den Bosch onderscheidt zich door haar specialistische kennis op het vlak van natuur en agrarische ontwikkelingen. Belangrijk, in een gebied met de hoogste veedichtheid in Nederland.

Logo ODZOB

Water voorziet in diverse behoeften: om te drinken, in te zwemmen of om industriële producten te maken. De ODZOB in Eindhoven is de specialist waar het gaat om schoon en veilig grondwater en zwemwater in Brabant.