'Het gaat om de toekomst van onze kinderen'

Bij de Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant (OMWB) in Tilburg hebben we een duidelijke missie: zichtbaar samen werken aan een schone, duurzame en veilige leefomgeving. Een leefomgeving waarin we 1,2 miljoen mensen veilig willen laten wonen, werken en recreëren. Om dit te bereiken kijken meer dan 250 collega’s om zich heen en diverse openstaande OMWB vacatures.

“Als wij dit werk niet doen, ga je dat merken in de omgeving”

De OMWB in Tilburg is één van de zes omgevingsdiensten in Nederland die gespecialiseerd is in het toezicht op zware risicovolle bedrijven die werken met gevaarlijke stoffen, zogenaamde BRZO-bedrijven. In Noord-Brabant zijn dat er zo’n 70. Jim is toezichthouder bij deze bedrijven. “Chemie is overal, dus wij zijn ook overal. Deze Brzo-bedrijven zijn een groot risico voor de omgeving. Als wij dit werk niet doen, dan ga je dat echt merken. Voor dit kleine stukje omgeving, dáár zet ik mijn wekker voor. Het gaat om de toekomst van onze kinderen.”

Kijk om je heen

Maar de OMWB kijkt ook naar wat jij nodig hebt. We bieden een plek waar je jouw expertise ontwikkelt en de flexibiliteit krijgt om zelf in te vullen hoe je dat doet. Waarin je kunt vertrouwen op een solide basis, terwijl je de ruimte mag pakken om zelf nieuwe stappen te zetten. Want wij geloven dat wanneer je om je heen kijkt, er mogelijkheden ontstaan.

Meer weten?

Lees meer over ons op omwb.nl of abonneer je op ons digitale magazine OMWB in beeld. Kijk om je heen. Wat zie jij? Kom werken bij de OMWB.

**** Contact persoon ****
vacature omgevingsdienst OMWB
Volg ons op socialmedia
**** Contact persoon ****
vacature omgevingsdienst OMWB
Volg ons op socialmedia

Vacatures OMWB

Locatie
Vakgebieden
Opleidingsniveaus
Werkervaring

Open sollicitatie

OMWB – Tilburg

  • Solliciteer voor: 31-12-2021
  • WO , HBO , MBO
  • 32 , 36 , 28 , 24 uur
  • Vast , Tijdelijk

Ook Jill kijkt om zich heen

“Vanuit Tilburg beheer ik de relaties tussen de Omgevingsdienst en zijn betrokken opdrachtgevers. Dit zijn de Provincie Noord-Brabant en 25 gemeenten in de regio Midden- en West-Brabant. De OMWB is een hele fijne werkgever. Ik voel me er welkom. Er is een goede verhouding tussen werk en privé en mensen staan open voor nieuwe ontwikkelingen.”

OD on Tour: kijk eens mee met ons mooie werk!

Wil jij nader kennismaken met één van de Brabantse omgevingsdiensten ODBN, ODZOB of de OMWB? Om er stage te lopen, als mogelijke toekomstige werkgever of gewoon omdat je meer over ons werk wilt weten? Vul dan het formulier in, en geef aan waar je interesse ligt. Als de coronacrisis voorbij is, organiseren we een meeloopmoment. Meld je aan, dan houden we je op de hoogte.

Direct aanmelden
Logo ODBN
Logo ODZOB
Logo ODBN

De ODBN in Den Bosch onderscheidt zich door haar specialistische kennis op het vlak van natuur en agrarische ontwikkelingen. Belangrijk, in een gebied met de hoogste veedichtheid in Nederland.

Logo ODZOB

Water voorziet in diverse behoeften: om te drinken, in te zwemmen of om industriële producten te maken. De ODZOB in Eindhoven is de specialist waar het gaat om schoon en veilig grondwater en zwemwater in Brabant.