'Ieder uur bouwen wij aan een veiligere toekomst'

De ODZOB in Eindhoven is de Brabantse expert als het gaat om de zogenaamde ‘watertaken’. Schoon en veilig water is een eerste levensbehoefte. De ODZOB adviseert over en geeft vergunningen af voor het onttrekken van grondwater voor bijvoorbeeld drinkwaterwinning, zwemwater en industriële waterwinningen voor de productie van bier en frisdrank. Daarbij staan waterkwaliteit, hygiëne en veiligheid, maar ook de zorg dat de natuur voldoende water behoudt, altijd voorop.

Ook de waterkwaliteit, hygiëne en veiligheid van zwembaden, sauna’s en open zwemwater vallen onder vergunningverlening en toezicht van de ODZOB. Ze kijken daarbij meteen naar de veiligheid van de gehele locatie.

In de periode dat natuurlijke zwemwaterlocaties geopend zijn voor het publiek, houdt de omgevingsdienst de kwaliteit van het zwemwater, de hygiëne en veiligheid in de gaten en informeert het publiek hierover via informatieborden, persberichten en via de landelijke website www.zwemwater.nl.

Meer weten?

Wil je werken voor een Brabantse omgevingsdienst? Kijk dan naar de openstaande vacatures. Wil je meer weten over de Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant? Kijk dan op www.odzob.nl.

ODZOB Janssen
vacatures omgevingsdienst ODZOB
Volg ons op socialmedia
ODZOB Janssen
vacatures omgevingsdienst ODZOB
Volg ons op socialmedia

Vacatures

Locatie
Vakgebieden
Opleidingsniveaus
Werkervaring

Directiesecretaris (plv.)/concernjurist

ODZOB – Eindhoven

  • Solliciteer voor: 04-12-2021
  • WO
  • 36 uur
  • Tijdelijk

OD on Tour: kijk eens mee met ons mooie werk!

Wil jij nader kennismaken met één van de Brabantse omgevingsdiensten ODBN, ODZOB of de OMWB? Om er stage te lopen, als mogelijke toekomstige werkgever of gewoon omdat je meer over ons werk wilt weten? Vul dan het formulier in, en geef aan waar je interesse ligt. Als de coronacrisis voorbij is, organiseren we een meeloopmoment. Meld je aan, dan houden we je op de hoogte.

Direct aanmelden

Maak kennis met uw Brabantse omgevingsdiensten

Logo OMWB
Logo ODBN
Logo OMWB

De OMWB in Tilburg is hèt expertisecentrum voor veiligheid rondom zware risicovolle bedrijven die werken met gevaarlijke stoffen, externe veiligheid en vuurwerk.

Logo ODBN

De ODBN in Den Bosch onderscheidt zich door haar specialistische kennis op het vlak van natuur en agrarische ontwikkelingen. Belangrijk, in een gebied met de hoogste veedichtheid in Nederland.